Vereckei Ádám | Vőfély ceremóniamester

Esküvői Ceremóniameseter – Augusztusi előfoglalási kedvezmény

Azok a leendő ifjú párok, akiknek 2022-ben lesz az esküvőjük, és 2021. augusztus 31-ig lefoglalják az esküvői vőfély / ceremóniamester szolgáltatást, ők 15.000 Ft. kedvezményben részesülnek.

Így például egy Budapesten és vele közvetlen határos településen tartandó esküvő esetén a megbízási díj 150.000 Ft. helyett, csak 135.000 Ft. mely tartalmazza a teljes útiköltséget is. A kedvezményt vidéken tartandó esküvők esetén is biztosítom Részetekre, azonban ha nem budapesti esküvőről van szó, akkor további útiköltség felmerülhet, melyet kilométer alapján számolok, amit az első kapcsolatfelvételkor pontosan megírok a Nektek.

Nemcsak az esküvő napján számíthattok rám, hanem az előtte lévő tervezési folyamatokban is segítek a Részetekre. Megkeresés esetén minden esetben javaslok egy személyes találkozót, ahol részletesen át tudjuk beszélni az esküvőtök részleteit, ami alapján elkészítem az esküvői forgatókönyvet. Ez a beszélgetés még semmilyen kötelezettséggel nem jár, ennek a célja az, hogy képet kapjatok arról, hogy milyen lenne elejétől végéig a Nagy nap eseményei.

Az esküvő napján az első esemény előtt 45 perccel egészen az utolsó eseményig végig ott leszek Veletek. Ekkor nem csak azt tekintem a feladatomnak, hogy tereljem a násznépet, vagy, hogy igény esetén levezessek egy játékot, hanem én a háttérben elviszem az összes szervezési feladatot is. Így Nektek csak a vendégek és szórakozás lesz a főszerep. A szolgáltatókkal való egyeztetést, és az egész Nagy napnak az egy kézben való összefogását én megvalósítom.

A velem kapcsolatos legfontosabb információkat a bemutatkozó menü pontban éred el. Ha viszont arra vagy kíváncsi vagy, hogy a korábbi ifjú pároktól milyen visszajelzés érkezett, akkor arról itt olvashatsz részletesen.

Ha szimpatikus vagyok a Részetekre, akkor akár online is felvehetitek velem a kapcsolatot!

A kedvezmény más ajánlatokkal nem összevonható!