Vereckei Ádám | Vőfély ceremóniamester

Esküvői Ceremóniamester – Februári kedvezmény!

Azok a leendő Ifjú párok, akik 2020. február 20-ig lefoglalják a 2020-as évre vonatkozóan az esküvői ceremóniamester szolgáltatást, 15.000 Ft. kedvezményben részesülnek.

Így egy Budapest és vele közvetlen határos településen tartandó esküvő esetén a megbízási díj 130.000 Ft. helyett csak 115.000 Ft., mely tartalmazza a teljes útiköltséget is. Mivel egész Magyarország területén vállalom a vőfély, ceremóniamester szerep betöltését, így a fenti kedvezmény a vidéki helyszíneken lévő esküvőkre is él. Ha messzebbre kell utazni, akkor további útiköltségek felmerülhetnek, melyet kilométer alapján számolok, és rögtön az első kapcsolatfelvétel alkalmával meg tudok mondani. Az így megbeszélt ár garantáltan nem változik!

Nem csak az esküvő napján segítek, hanem a szervezés során is tanácsokkal, ötletekkel látlak el Titeket, hogy a Nagy nap minnél gördülékenyebb legyen.

Részemre az a fontos, hogy Ti legyetek a középpontban, így csak akkor szólalok meg, ha a helyzet, hangulat megkívánja. Szerintem akkor a legjobb egy vőfély, ceremóniamester, ha együtt tud élni a násznéppel, és a Nagy nap eseményeit ez alapján valósítja meg. A célom az, melynek részletei itt olvasható, hogy egy pörgős hangulatú esküvőt csináljak, ahol a szervezéssel nem, csak a nagy pillanatok megélésével kell foglalkoznotok.

Ha szeretnétek ajánlatot kérni, akkor azt az alábbi linken csupán néhány kattintással megtehetitek. Az ajánlatkérés semmilyen kötelezettséggel nem jár!

Online ajánlatkérés »

 

(A fenti kedvezmény más akciós ajánlatokkal nem összevonható!)