Vereckei Ádám | Vőfély ceremóniamester

Vőfély, Ceremóniamester – Februári kedvezmény

2024-ben házasodtok? A februári előfoglalási kedvezmény keretén belül, ha 2024. február 29-ig lefoglaljátok a vőfély, ceremóniamester szolgáltatást, akkor 25.000 Ft kedvezményt biztosítok.

Így például a Ceremóniamester csomag most 230.000 Ft helyett 205.000 Ft, mely tartalmazza a teljes esküvő lebonyolítását, és még számos további szolgáltatást is! Ez a díj magába foglalja Budapest területén a teljes utiköltésget is. Vidéki esküvő esetén valamennyi utazási költség felmerülhet. Ezt kilométer alapon számolom, és az első kapcsoalt felvételkor megírom a Részetekre.

Ha engem választotok, akkor én a kezdetektől segítek Nektek az esküvő szervezésben. Elkészítem az Esküvői forgatókönyvet, valamint a Nagy napon meg teljesen leveszem a vállatokról a szervezési feladatokat!

Virág & Ábel 2023. szeptember 30.

„Ádámot mindenkinek szívből ajánljuk. Mindenre figyelt, mindenre gondolt és ami a legfontosabb mindent megoldott, anélkül, hogy ez nekünk feltűnt volna (utólag kiderült, hogy bőven akadt erre példa). Pont annyit és akkor szólalt fel, avatkozott be, amennyit és ahol kellett. Mi pedig, neki köszönhetően, végig nyugodtan és ünnepelhettünk a nagy napon.”

 

Számomra a 3 legfontosabb dolog, hogy az esküvő Rólatok szóljon, szuper legyen a hangulat, valamint, hogy mentesítselek Titeket az szervezési feladatoktól. A velem kapcsolatos további információkat itt találjátok.

Néhány kattintással online is kérhetsz árajánlatot.

Online ajánlatkérés »

 

A fenti kedvezmény a Ceremóniamester, valamint a Ceremóniamester Plusz csomagra egyaránt igénybe vehető.