Vereckei Ádám | Vőfély ceremóniamester

Vőfély, ceremóniamester

A visszajelzések alapján hamar megtalálom a násznéppel a közös hangot, és vőfélyként, ceremóniamesterként rögtön igyekszem őket bevonni az esküvő eseményeibe. A legfontosabb szabály nálam az, hogy csak olyat csinálok, amit az ifjú párral (vagy a pár valamelyik tagjával) előre leegyeztettem. Így például nem kell attól aggódnotok, hogy valami váratlan feladattal/játékkal találkoztok.

Számomra kulcsfontosságú, hogy ez a nap Rólatok szóljon, hogy Ti legyetek a középpontban, valamint, hogy az esküvő minden pillanatát meg tudjátok élni. Így a Nagy napon elviszem a szervezési feladatokat. Legjobban ezt úgy tudom leírni, hogy folyamatosan egyeztetek a helyszínnel, a fotóssal, Dj-vel / zenekarral, hogy mikor mi fog történni, hogy ne nektek ezzel ne legyen dolgotok.

Mivel ez a Ti napotok, így ha nem szeretnétek játszani nem játszunk! Ha ki nem hagynátok a tányér törést, akkor nem hagyjuk ki, ha a templomból kifelé jövet szirom szórást szeretnétek,  akkor leszervezem azt is a násznéppel, vagy ha a Nagy napot egy menyasszony kikéréssel kezdenénk akkor ezt is megcsináljuk. Összefoglalva nekem az a célom, hogy az esküvőtöket úgy bonyolítsam le, ahogy azt megálmodtátok. Ahogy olvasható, én részben vőfély, részben ceremóniamester vagyok, így ha modern, fiatalos irány mellett az esküvői események bele szeretnétek tenni 1-1 klasszikus elemet, vőfélyfeladatot (pl. kikérés, menyasszonytánc, csokordobás, stb.) akkor ezeket is örömmel vállalom, mert nem okoz a részemre gondot.

Az esküvők megvalósítása számomra munka. A Nagy napot az elejétől a végéig végig kísérem. Így a vendégvárás előtt általában kb. 1 órával korábban megérkezem a helyszínre, és mindent elintézek, hogy a szükséges eszközök amire szükség lehet, beszerezzem, és a helyére kerüljön. Ilyen például a dekor homok, a gyűrű, a gyűrűhordó párna, a kitűzők, a dobócsokor, igazolványok stb).

Munkám az esküvőkön leggyakrabban a menyasszony/menyecske tánc után az éjféli menü behozatalával ér véget. Ezt követően gyakran a násznéppel együtt én is hajnalig részt szoktam venni a mulatozásban, hogy aztán másnap reggel örömmel mondhassam, Nektek, hogy éljen az ifjú pár!

Ha az eddigi információk alapján úgy érzitek, hogy ez az ami kerestek, akkor csupán pár kattintással kérhettek online ajánlatot, ami semmilyen kötelezettséggel nem jár.

Online ajánlatkérés »

További elérhetőségeket itt a kapcsolat menüpontban találod meg.

Ha még nem láttad, de kíváncsi vagy rólam készült videókról és további képekről, akkor nézz körbe ott is.