Vereckei Ádám | Vőfély ceremóniamester

Árak

A megbízási díjam 150.000 Ft, mely tartalmazza Budapesten és a vele közvetlen határos településeken a teljes útiköltséget, valamint ha olyan játékot választotok, melyeknél valamilyen eszközre van szükség (pl. lufik, kockacukor, lepedő, stb.), akkor annak a díját is.

Mivel egész Magyarország területén vállalom a vőfély szerep betöltését, így ha messzebbre kell utazni, akkor abban az esetben további útiköltség felmerülhet. Ezt kilométer alapon számolom, és ennek összegét rögtön az első kapcsolatfelvételkor meg tudom mondani. Az így megbeszélt ár garantáltan nem változik! Amennyiben a fentiek és az eddig látott információk alapján úgy érzitek, hogy én leszek a Ti választásotok a nagy napra, akkor ide kattintva fel tudjátok venni velem a kapcsolatot.

További részletes információt itt olvashattok rólam, de leírom részetekre, hogy a felkérés után mi szokott történni.

Amennyiben az esküvőtök napjára még nem foglalt le senki, akkor beírlak titeket a naptáramba. Ezután leegyeztetünk egy közös találkozót, ahol megbeszéljük, hogy nagyjából miként képzelitek el a Nagy napot. Ha ezzel sikeresen meg vagyunk akkor leülünk, és részletesen átbeszéljük pontról pontra, hogy mit szeretnétek (pl.: miként legyen a bevonulás, ki kit kísér be, milyen játékok jöhetnek szóba, amennyiben a hangulat azt megkívánja, milyen kívánságaitok vannak stb). Ez a beszélgetés a tapasztalatok alapján átlag 2 órát vesznek igénybe. Ezek alapján elkészítem az esküvőtök forgatókönyvét.

Amennyiben mindent átbeszéltünk, és nektek is megfelelnek a dolgok, akkor a megbízási ár egy részét elkérem tőletek, és ezzel véglegesítem az időpontot.

A találkozó után digitális formában is elkészítem a forgatókönyvet, melyet átküldök a részetekre is. Ha idő közben valami változna, akkor azt folyamatosan frissítem.

Én olyan vőfély vagyok, aki csak azt csinálja, amit előre megbeszéltünk, vagy amit a helyszínen leegyeztetünk, mert ez a Ti napotok, így történjen minden úgy, ahogy megálmodtátok!

(A profil képet készítette: Dörner Ádám)