Vereckei Ádám | Vőfély ceremóniamester

Vőfély, ceremóniamester árak

A megbízási díjam 130.000 Ft., mely tartalmazza Budapesten és a vele közvetlen határos településeken a teljes útiköltséget.

A vőfély, ceremóniamester feladatok ellátását Budapesten kívül egész Magyarország területén, ebben az esetben ha ha messzebbre kell utazni, akkor további útiköltség felmerülhet. Ezt kilométer alapon számolom, és ennek összegét rögtön az első kapcsolatfelvételkor meg tudom mondani. Az így megbeszélt ár garantáltan nem változik! Amennyiben a fentiek és az eddig látott információk alapján úgy érzitek, hogy én leszek a Ti választásotok a Nagy napra, akkor a kapcsolat menüpontban lévő elérhetőségeken fel tudjátok venni velem a kapcsolatot.

Leírom a Részetekre, hogy a megkeresés után mi szokott történni.

Amennyiben az esküvőtök napjára még nem foglalt le senki, akkor az árajánlat küldésével egy időben beírlak titeket a naptáramba. Ezután leegyeztetünk egy közös találkozót, ahol megbeszéljük, hogy milyen elképzeléseitek vannak a Nagy nappal kapcsolatban. Ha ezzel sikeresen meg vagyunk akkor leülünk, és részletesen átbeszéljük pontról pontra, hogy mit szeretnétek (pl.: miként legyen a bevonulás, ki kit kísér be, milyen játékok jöhetnek szóba, amennyiben a hangulat azt megkívánja, milyen kívánságaitok vannak stb). Ez a beszélgetés a tapasztalatok alapján átlag 2 órát vesznek igénybe. Ezek alapján elkészítem az esküvőtök forgatókönyvét.

Amennyiben mindent átbeszéltünk, és nektek is megfelelnek a dolgok, akkor minden esetben megbízási szerződés kötünk. Ekkor a tiszteletdíj egy részét foglalóként elkérem tőletek, és mellyel véglegesítem az esküvő időpontját.

A találkozó után digitális formában is elkészítem a forgatókönyvet, melyet átküldök a részetekre is. Ha idő közben valami változna, akkor azt folyamatosan frissítem.

Én olyan vőfély, ceremóniamester vagyok, aki úgy valósítja meg a Nagy napot, ahogy előre megbeszéltünk, vagy amit a helyszínen leegyeztetünk, mert ez a Ti napotok, így történjen minden úgy, ahogy megálmodtátok!

Ha az eddigi információk alapján úgy érzitek, hogy ez az ami kerestek, akkor csupán pár kattintással kérhettek online ajánlatot, ami semmilyen kötelezettséggel nem jár.

Online ajánlatkérés »