Vereckei Ádám | Vőfély ceremóniamester

Mindenki szeretne egy közös képet!

2015. szeptember 7.

Az esküvő elmaradhatatlan része az egyedi fotózás, hiszen a nagy nap alatt mindenki szeretne egy közös képet az ifjú párral. Így ezt nem árt betervezni.

Az egyedi fotózásra legelsőre nem gondol az ifjú pár, hogy az külön szervezést igényelne, „hiszen csak odaállunk és fotóznak”. Sajnos ez nem így van, hiszen 1 kép elkészítése legjobb esetben is 30 másodpercet vesz igénybe. Könnyen kiszámolhatjuk, hogy egy 100 fős lagzinál, ez 50 percet jelent, ami egy elég jelentős része az eseményeknek (pl.: egy polgári szertartás mindösszesen 25-30 percig tart).

Az egyedi fotózást az esetek túlnyomó részében mindig még az ifjú pár benti helység elfoglalása előtt meg szoktam ejteni. Természetesen vannak kivételek, mert nincs két egyforma esküvő. De sokkal kényelmesebb ezt úgy megtenni, ha a vendégek nem szaladgálnak oda folyamatosan az ifjú párhoz, hogy pl.: gyere igyunk egy pálinkát.

Amikor lementek az egyedi képek elkészítése, akkor utána az ifjú pár is csatlakozik a bentiekhez (természetesen a megérkezésükkor valamilyen nagy felhajtást közepette).

Fontos, hogy az egyedi fotók készítése mindig legyen betervezve, hiszen egyik vendég sem szeret azzal az érzéssel hazamenni, hogy „nem is fotózkodtam az ifjú párral.”

He tetszett a cikk, és a jövőben a friss esküvőkkel kapcsolatos hírekről nem szeretnél lemaradni, akkor az alábbi gomb megnyomásával értesülhetsz, ha új bejegyzés került ki az oldalra.