Vereckei Ádám | Vőfély ceremóniamester

Vőfély, ceremóniamester

A visszajelzések alapján hamar megtalálom a násznéppel a közös hangot, így igyekszem őket is bevonni az esküvő eseményeibe, de mindezt úgy, hogy Ti legyetek a középpontban. Az esküvőn nem sablon szerint dolgozom, mert szerintem minden esküvő egyedi. Így én úgy valósítaom meg a Nagy napot, ahogy Ti azt megálmodtátok.

Az esküvőn folyamatosan együtt élek násznéppel, folyamatosan figyelem a hangulatot, és csak akkor dobok be valamilyen játékot, vagy eseményt, ha a helyzet, hangulat megkívánja. Ha például a násznép fele táncol, akkor biztos nem állítom le a bulit, hogy most következzen például a menyasszonyi torta behozatala, hanem a háttérben úgy átszervezem az esküvői eseményeket, hogy az akkor érkezzen meg, mintha eleve akkor terveztük volna.

Az esküvő napján nem csak abban számíthattok rám, hogy például irányítom a násznépet, megvalósítok 1-2 játékot, hanem elviszem a szervezési feladatokat is, azért, hogy Ti csak a pillanatok átélésével foglalkozzatok. Az alábbi sorokat egy Ifjú pár mondta rólam, mely összefoglalja, hogy miben is számíthattok rám.

„Ádámmal tavaly találkoztunk egy esküvőn, és kb. 10 perc múlva tudtuk, hogy ő kell nekünk!
Eszméletlen profi! Nagyon precíz, bravúrosan irányítja az eseményeket,
pontos, rengeteg ötletet és tanácsot kaptunk tőle már a szervezés során is.
A játékai nagyon jók, mindent megtesz, hogy az Ifjú pár kívánságait teljesítse.
Neki köszönhetően tökéletesen sikerült a Nagy napunk.
Nagyon ajánljuk, ha egy talpraesett, vicces, jó kiállású, profi ceremóniamestert szeretnél.
Mindent nagyon köszönünk.”

/Bea és Gábor/

Mivel ez a Ti napotok, így ha nem szeretnétek játszani nem játszunk! Ha ki nem hagynátok a tányértörést, akkor nem hagyjuk ki, ha a templomból kifelé jövet szirom szórást szeretnétek akkor lesz sziromszórás, és leszervezem azt is a násznéppel. Összefoglalva a lényeg, nekem az a célom, hogy az esküvőtöket úgy bonyolítsam le, ahogy azt megálmodtátok.

Az esküvőn az elejétől az elköszönésig Veletek vagyok. Így az első esemény (mely általában a vendégvárás) előtt már 45 perccel korábban megérkezem a helyszínre, és mindent elintézek, hogy a szükséges eszközök amire szükség lehet, a helyére kerüljön (pl. homok, gyűrű és gyűrűhordó párna, bevonuló zene, kitűző, dobócsokor, igazolványok stb).

Ha Ti is egy modern, fiatalos, precíz vőfélyt kerestek, itt tudjátok velem felvenni a kapcsolatot.

Online ajánlatkérés »

(Képet készítette: Somorjai Anna)