Vereckei Ádám | Vőfély ceremóniamester

Pároktól érkezett visszajelzések

Livi & Peti

“Amikor megszületett az elhatározás, hogy egybekelünk, már akkor tudtuk, hogy Ádámot fogjuk felkérni ceremóniamesternek, annyi jót hallottunk róla, és bátran kijelenthetjük, nem kellett csalódnunk. Percre pontosan minden úgy zajlott ahogy előzetesen megbeszéltük, ami egy olyan stresszel teli napon nagy ajándék. A násznép kedvelte Őt, pillanatok alatt megtalálta az emberekkel az összhangot. Az általa kitalált játékok szórakoztatóak, üde színfolt tud lenni, ha esetlegesen kicsit elfárad a vendégsereg. Minden párnak, akik a jövőben elvesztenék az eszüket és úgy döntenek összekötik életüket, nyugodt szívvel ajánljuk Ádámot!”

 

Anita & Krisztián

“Az esküvőnk szuper buli volt, mind a vendégek és szerintünk is! Ezt javarészt annak köszönhetjük, hogy pontosan, részletekbe menően szervezted meg, valamint a jó hangulatú levezénylésnek. Az első találkozónktól kezdve nyomon tudtuk követni, hogy hogyan formálódik a forgatókönyvünk, hiszen folyamatos kapcsolatban voltunk! A vendégek is csak jó véleménnyel voltak/vannak Rólad, mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy Téged szeretnének felkérni a családon belüli, következő lagzi vőfélyének! A szertatástól kezdve, egészen az utolsó pillanatig, tökéletes volt az összes étel, beszéd, játék, tánc időzítése!Köszönjük Ádám, hogy nekünk csak annyi dolgunk volt, hogy élvezzük életünk nagy napját. Üdv Anita & Krisztián”

 

Kata & Lali

“Nagy megnyugvás egy ifjúpár számára az esküvője napján, hogy elengedheti magát, szórakozhat úgy, hogy nem kell izgulnia, mert tudja, hogy minden rendben lesz. Ha pedig bármi történik, van, aki megoldja helyettük. Köszönünk mindent Ádám!”

 

 

Gabi & Sanyi

“Kedves Ádám! Köszönjük, hogy Te voltál a vőfélyünk! Mindig jó időben jöttek a játékok, amik összekovácsolták a 150 fős társaságot. Sok vendég visszajelzése alapján a miénk volt a legviccesebben felvezetett csokordobás. Nagyon sok szervezési dolgot elintéztél helyettünk (pedig én imádok szervezési dolgokkal foglalkozni, és azt hittem, hogy az esküvőn is menni fog, de ott rájöttem, hogy az ifjú párnak ezekre tényleg nem marad ideje). Jó volt, hogy éreztetted, hogy a mi esküvőnk számodra a legfontosabb. Nagyon sok sikert a továbbiakhoz! Kívánom, hogy még nagyon sok párnak tudj ilyen jó kis pörgős éjszakát és szép emlékeket teremteni.”